Selecteer een pagina

Een interview met

Een interview met

Wim Jansen

Jansen EventSportmanagement
Voorzitter/projectleider

Hoe zou jij jezelf als fietser omschrijven?

Ik ben een fanatieke fietser en een liefhebber van de MTB. Ik doe dan ook mee aan uitdagende MTB marathons in het buitenland.

Welke rol speelt de fiets in jouw dagelijks leven?

Fietsen speelt een dagelijkse rol in mijn leven en er gaat geen dag voorbij zonder over fietsen te praten. Ik ben initiatiefnemer en organisator van clinics, evenementen en kampioenschappen. Op dit moment ben ik onder andere bezig met de organisatie van een internationale wielerdriedaagse op de wielerbaan van Alkmaar en daarnaast met de organisatie van de Geopark Hondsrug Classic in Gieten/Gasselte. Daarnaast begeleid ik een aantal keren per week clinics en trainingen.

Welke rol speelt de fiets voor Drenthe?

Drenthe is dé fietsprovincie van Nederland en verre omstreken. De meerwaarde is groot in de combinatie van gezondheid, sportief en economisch. Drenthe kan dan ook niet meer zonder fietsen en dit wordt nog veel belangrijker. Het initiatief Op Fietse is een enorme spin-off.

Wat maakt ondernemen in Drenthe zo uniek?

Als geboren Drent onderneem ik door heel Nederland op de Drentse manier. Hier kom ik weg veur mien hele leven!

Meer informatie?

Voor meer informatie kunt u bellen met 050 737 03 66 of hieronder uw gegevens achterlaten. Dan nemen wij spoedig contact met u op.

PARTNERS