Selecteer een pagina

Een interview met

Een interview met

Stephan Hulst

Lubberink & Co
Bevlogen adviseur

Hoe zou jij jezelf als fietser omschrijven?

Fietsen is een geweldige manier om je zelf te vervoeren en de wereld te bekijken. De fiets heeft altijd de voorkeur boven de auto. Als een van onze kinderen gaat sporten in een andere provincie, probeer ik altijd met de fiets de bestemming te bereiken. Genieten.

Welke rol speelt de fiets in jouw dagelijks leven?

De passie voor fietsen deel ik met mijn vrouw Harriët, al vanaf onze jeugd. De fiets was een manier om Harriët in Steendam bij het Schildmeer halverwege te ontmoeten. Harriët woonde in Delfzijl en ik in Zuidbroek.

Sinds we allebei een rijbewijs hebben, plaatsten we onze “gewone” fietsen op onze fietsenrek achter op de auto en verkennen we andere provincies en gingen we in het buitenland op fietsvakantie.

Later kwam de snelle fiets (racer) er bij, omdat het fietsen een onderdeel is van de triatlon en een aanvulling is op onze gedeelde liefde voor de zwem- en loopsport. Ons doel is om samen nog eens naar Rome te gaan fietsen.

Welke rol speelt de fiets voor Drenthe?

Drenthe heeft unieke eigenschappen die in de Randstad voor fietsers niet te vinden zijn. Andere provincies zijn ook mooi om te fietsen, maar Drenthe kenmerkt zich door vooral het gevarieerde landschap, de rust en de ruimte.

Geen gedoe met teveel ander verkeer onderweg, en het landschap in Drenthe is elk seizoen weer anders en mooi. Veel fietsers hebben Drenthe als fietsprovincie ontdekt en de recreatiesector en economie pikken een graantje mee.

Wat maakt ondernemen in Drenthe zo uniek?

Het HEMA gebied (Hoogeveen, Emmen, Meppel en Assen) kenmerkt zich doordat we gewend zijn de handen uit de mouwen te steken en dit doen we met weinig woorden. Loyaliteit, trouw zijn, hard werken en afspraak is afspraak gelden hier als kernwaarden.

Meer informatie?

Voor meer informatie kunt u bellen met 050 737 03 66 of hieronder uw gegevens achterlaten. Dan nemen wij spoedig contact met u op.

PARTNERS