Selecteer een pagina

Een interview met

Een interview met

Ronnie Poelstra

Polytec Nederland BV
Director

Hoe zou jij jezelf als fietser omschrijven?

Ik zou mijzelf willen omschrijven als een fanatieke wielerliefhebber.

Welke rol speelt de fiets in jouw dagelijks leven?

De fiets is voor mij belangrijk. Het is het belangrijkste onderdeel van mijn sport namelijk wielrennen. Ik gebruik de racefiets voor het rijden van wedstrijden, trainingen en vele ontspannen momenten met mijn vrouw en vrienden. Daarnaast ook om te netwerken zoals bij Grinta Business Cycling. Ik gebruik de fiets een enkele keer voor het woon-werk verkeer en voor alle kleine ritjes om het huis.

Welke rol speelt de fiets voor Drenthe?

Drenthe wordt omschreven als dé fietsprovincie van Nederland, aangezien de fiets-infrastructuur in Drenthe namelijk op een hoog niveau zit. Ook het landschap leent zich er goed voor om dit met de fiets te verkennen. Je ziet meer en doordat het landschap steeds verschillend is verveelt het ook niet. Niet voor niets is Drenthe voor veel wielrenners een geliefd trainingsgebied en dit geldt zeker ook voor mij!

Wat maakt ondernemen in Drenthe zo uniek?

Het ondernemen in Drenthe is zo uniek, omdat wij elkaar hier ook daadwerkelijk iets gunnen. Daarbij zijn er voldoende gekwalificeerde, gemotiveerde en betrouwbare werknemers te vinden, zodat je als onderneming ook kunt groeien zonder aan kwaliteit te verliezen.

Meer informatie?

Voor meer informatie kunt u bellen met 050 737 03 66 of hieronder uw gegevens achterlaten. Dan nemen wij spoedig contact met u op.

PARTNERS