Selecteer een pagina

Een interview met

Een interview met

Rene Tiktak

Univé Verzekeringen
Applicatie Beheerder

Hoe zou jij jezelf als fietser omschrijven?

Fietsen is voor mij vooral leuk en draait om lekker buiten zijn en genieten van de omgeving. Daarnaast vind ik het leuk om in een groep te fietsen en elkaar uit te dagen.

Welke rol speelt de fiets in jouw dagelijks leven?

Naast mijn werk speelt de fiets een rol in mijn leven. Ik probeer zeker één á twee keer per week zelf te fietsen en ik mag graag naar wedstrijden kijken. Je kunt me wel een fietsliefhebber noemen.

Welke rol speelt de fiets voor Drenthe?

Een erg belangrijke rol. Drenthe heeft het grootste fietspaden netwerk van Nederland. Daarnaast is de fiets belangrijk voor de marketing van Drenthe en zie je veel zakelijke initiatieven zoals tochten van Marketing Drenthe en Grinta Business Cycling. En dankzij de vele evenementen mag Drenthe zich met recht de fietsprovincie noemen, denk bijvoorbeeld maar aan de Fiets4daagse.

Wat maakt ondernemen in Drenthe zo uniek?

De gemoedelijkheid die bij Drenthe hoort, wat dat betreft is het hier anders dan in het westen van het land. Het gaat hier vooral om elkaar goed kennen, dan is het sneller makkelijk zaken doen. Direct contact en netwerken zijn belangrijk. Fietsen speelt daarin ook een belangrijke rol en dan vooral de combinatie van fietsen en zakendoen.

Meer informatie?

Voor meer informatie kunt u bellen met 050 737 03 66 of hieronder uw gegevens achterlaten. Dan nemen wij spoedig contact met u op.

PARTNERS