Selecteer een pagina

Een interview met

Een interview met

Niek Heidanus

Heidanus Arnoldus & Roosjen advocaten
Advocaat

Hoe zou jij jezelf als fietser omschrijven?

Mensen om me heen (familie, vrienden & cliënten) waarderen vaak mijn passie, inzet en gedrevenheid. En die karaktertrekken zie je ook terug op de fiets: een fanatieke doorzetter die vooral sportief geniet van het goede van fietsen..

Welke rol speelt de fiets in jouw dagelijks leven?

Het fietsen heeft mij (na de beëindiging van mijn voetbalcarrière) veel gebracht. Vriendschap, ontspanning en vooral veel bijzondere momenten. Ik ben trots op sommige prestaties, zoals het voltooien van de Marmotte, Cinglés de Mt. Ventoux, Dolomietenmarathon en Driepassentocht
Zwitserland.

Welke rol speelt de fiets voor Drenthe?

Ik fiets veel en graag door Drenthe, de provincie waarin ik woon. Als echte natuurliefhebber, die naast het sportieve & actieve ook zeer van rust houd, kom ik in Drenthe prachtig aan m’n trekken.

Wat maakt ondernemen in Drenthe zo uniek?

Drenthe heeft een open en eerlijke sfeer. Dat zie je bijvoorbeeld terug bij Grinta, de fietsclub voor ondernemers uit het noorden. Deze business cycling club kent een ongekend plezierige sfeer. Sportief netwerken, elkaar soms uit de wind houden en bijstaan. Echt top!

Meer informatie?

Voor meer informatie kunt u bellen met 050 737 03 66 of hieronder uw gegevens achterlaten. Dan nemen wij spoedig contact met u op.

PARTNERS