Selecteer een pagina

Een interview met

Een interview met

Marco Bos

Bike Life Travel & Events (Slag om Norg, Veldslag om Norg en Drenthe 200)
Communicatieadviseur

Hoe zou jij jezelf als fietser omschrijven?

Ik gebruik de fiets vooral om fysiek en mentaal fit te blijven. Ik houd ervan om mezelf af en toe even flink pijn te doen. Dit kan natuurlijk in Drenthe, maar ik vind het ook fantastisch om af en toe eens een berg van naam te beklimmen. Helaas moet ik daar wel wat verder voor van huis. 

Welke rol speelt de fiets in jouw dagelijks leven?

Een grote rol. Het jaar rond organiseer ik samen met veel enthousiastelingen fietsevenementen in Drenthe. Mooie uitdagingen waar heel veel mensen blij van worden. En dat geeft erg veel voldoening.  

Welke rol speelt de fiets voor Drenthe?

Drenthe is bijna perfect ingericht voor ieder type fietser. En daardoor is de aantrekkingskracht groot. Wie wil niet in de rust en ruimte de pedalen laten draaien op de gewone fiets of e-bike? Maar ook biedt het genoeg afwisseling en uitdaging voor de meer sportieve fietser. Als we dit laten zien en ervaren, dan wordt de rol voor de fiets in Drenthe nog groter.

Wat maakt ondernemen in Drenthe zo uniek?

We hebben de ruimte en afwisseling in gebieden om deelnemers aan onze evenementen een unieke ervaring te geven. Ik ben er van overtuigd dat er geen provincie in Nederland is waar je zo breed kunt uitpakken en goed kunt samenwerken op het gebied van fietsen in Drenthe.

Meer informatie?

Voor meer informatie kunt u bellen met 050 737 03 66 of hieronder uw gegevens achterlaten. Dan nemen wij spoedig contact met u op.

PARTNERS