Selecteer een pagina

Een interview met

Een interview met

Marcel Klarus

B+O Bouwkunde en Techniek B.V.
Projectleider / Directeur

Hoe zou jij jezelf als fietser omschrijven?

Ik ben een passievolle fanatieke fietser met competitiedrang die de fiets gebruikt als dé manier voor afleiding en ontspanning. Ik ben altijd opzoek naar nieuwe sportieve uitdagingen of doelen en wil daarbij grenzen verleggen.

Welke rol speelt de fiets in jouw dagelijks leven?

Fietsen ‘fietst’ altijd door mijn hoofd en ik ben er daardoor eigenlijk dagelijks mee bezig. Ik gebruik het fietsen ook als metafoor voor het dagelijks leven en het is voor mij de perfecte afspiegeling van hoe je tactisch en strategisch kunt handelen in bijvoorbeeld je werk. Dagelijks fietsen lukt niet maar dat zou ik het liefste doen.

Welke rol speelt de fiets voor Drenthe?

De fiets, en fietsen in welke vorm dan ook, is hét symbool van de provincie. En dat is meer dan terecht! Of je dit nu hanteert voor woon-werk, recreatief of sportief. De faciliteiten zijn in onze provincie misschien wel het beste voor elkaar. Als geboren en getogen Drent verrast het me telkens weer hoe mooi onze provincie is.

Wat maakt ondernemen in Drenthe zo uniek?

Ondernemen in Drenthe is waar gunnen en vertrouwen nog een factor is! En waar authentiek zijn telt. Daarbij is de fiets een uitstekende verbinder.

Meer informatie?

Voor meer informatie kunt u bellen met 050 737 03 66 of hieronder uw gegevens achterlaten. Dan nemen wij spoedig contact met u op.

PARTNERS