Selecteer een pagina

Een interview met

Een interview met

Jetze van der Veen

Bedrijfsbeeld
Producer / Director

Hoe zou jij jezelf als fietser omschrijven?

Als een beginnende fietser. Ik heb sinds een jaar een racefiets. Voor mij zijn er nog veel uitdagingen te ontdekken, maar fietsen geeft me nu al een hoop plezier.

Welke rol speelt de fiets in jouw dagelijks leven?

Tussen het werken door probeer ik zo veel mogelijk te fietsen. Ik heb als doel om 170 kilometer per week te fietsen, wat neerkomt op 8000 kilometer per jaar. Fietsen is voor mij voornamelijk plezier maken, daarom neem ik de fiets ook mee op vakantie.

Welke rol speelt de fiets voor Drenthe?

Het maatschappelijk belang van de fiets is groot. Daarnaast zie je dat veel scholieren op de fiets naar school gaan. Fietsen is belangrijk voor het toerisme en Drenthe ontwikkelt zich steeds meer tot de mountainbikeprovincie van Naderland. Het fietsnetwerk in Drenthe is ook een grote plus.

Wat maakt ondernemen in Drenthe zo uniek?

In Drenthe is het allemaal wat kleiner en knusser. Je kent elkaar goed. Dat ‘ons-kent-ons’ gevoel zorgt voor een grote onderlinge gunfactor. Door elkaar te helpen maak je het elkaar makkelijker. Maar het is hier wel hard werken en niet teveel praatjes hebben.

Meer informatie?

Voor meer informatie kunt u bellen met 050 737 03 66 of hieronder uw gegevens achterlaten. Dan nemen wij spoedig contact met u op.

PARTNERS