Selecteer een pagina

Een interview met

Een interview met

Jaroen Cazemier

Adviesgroep Medische & Vrije Beroepen
Accountant

Hoe zou jij jezelf als fietser omschrijven?

Ik ben een sportieve recreant die het leuk vindt om grenzen te verleggen en zich zelf te verbeteren door het stellen van sportieve fietsuitdagingen.

Welke rol speelt de fiets in jouw dagelijks leven?

Indien mijn agenda het toelaat probeer ik dagelijks op mijn (gewone) fiets naar mijn werk te fietsen. De woon-werk afstand is 8 kilometer, dus tekort om de wielerkleren uit de kast te halen. Na een hele dag op kantoor zorgt de fiets ervoor dat je weer heerlijk fris thuiskomt. Daarnaast probeer ik minimaal 3x per week op de racefiets te stappen voor een trainingsrondje. Na een drukke of hectische dag of week is het heerlijk om, al stoempend op de pedalen, je gedachten te verzetten en niet zelden komen tijdens het fietsen nog heldere inzichten naar boven. Tenslotte zorgt het fietsen ervoor dat ik mij fit voel en daardoor meer energie heb.

Welke rol speelt de fiets voor Drenthe?

De fiets verbindt en verbroederd de inwoners en recreanten van Drenthe. In Drenthe groeten we elkaar nog als we elkaar passeren. Door de unieke omgeving en fietsinfrastructuur is Drenthe dé provincie voor elke fietser.

Wat maakt ondernemen in Drenthe zo uniek?

Drenten beschikken over een gezonde kritische instelling gecombineerd met een uitstekende arbeidsethos. Iedereen heeft hier van huis uit meegekregen dat je hard moet werken. In Drenthe is een afspraak een afspraak en worden deze nagekomen zonder teveel poeha.

Meer informatie?

Voor meer informatie kunt u bellen met 050 737 03 66 of hieronder uw gegevens achterlaten. Dan nemen wij spoedig contact met u op.

PARTNERS