Selecteer een pagina

Een interview met

Een interview met

Hans de Boer

JS Consultancy
Senior adviseur Bedrijfsvoering

Hoe zou jij jezelf als fietser omschrijven?

Ik ben begonnen met fietsen na m’n 30e en steeds fanatieker geworden. Ik ben lid van een wielervereniging en fiets regelmatig koersjes.

Welke rol speelt de fiets in jouw dagelijks leven?

In die zin dat ik er vaak aan denk. Ik fiets zo’n drie keer per week en in de zomermaanden wat meer. In het seizoen rijd ik wat koersjes, waaronder onder andere de Omloop van de Bonnerger Bult in Drenthe. Verder plannen we met fietsvrienden elk jaar een weekend naar bijvoorbeeld de Marmotte in Frankrijk of de Dolomietenmarathon in Italië.

Welke rol speelt de fiets voor Drenthe?

Voor Drenthe is de fiets erg belangrijk. In veel dorpen draait de lokale economie en de lokale horeca beter dankzij het fietsen. Het afwisselende landschap, van de open vlakten tot ‘heuvelachtig’, maakt het zeer aantrekkelijk voor zowel toer- als racefietsers.

Wat maakt ondernemen in Drenthe zo uniek?

Als adviseur bij JS Consultancy kom ik voornamelijk bij Drentse gemeenten en de provincie. De manier van samenwerken spreekt mij zeer aan. Eerst bouwen aan de relatie en daarna het zaken doen. Het mooie is dat wanneer je eenmaal zaken doet het vaak voor langere tijd is!

Meer informatie?

Voor meer informatie kunt u bellen met 050 737 03 66 of hieronder uw gegevens achterlaten. Dan nemen wij spoedig contact met u op.

PARTNERS