Selecteer een pagina

Een interview met

Een interview met

Guus Olijerhoek

TRN-Groep
Eigenaar

Hoe zou jij jezelf als fietser omschrijven?

Ik zie mezelf als een fanatieke hobbyist. Zo af en toe doe ik mee aan wedstrijden. Tijdens het fietsen mag ik graag tempo maken.

Welke rol speelt de fiets in jouw dagelijks leven?

Zakelijk speelt fietsen een rol omdat het een leuk onderwerp is tijdens de koffie. Bij het maken van contacten en netwerken werkt de fiets vaak drempelverlagend en zorgt het ervoor dat een gesprek makkelijk wat informeler wordt. Voor mij is fietsen een prettige hobby, tijdens het fieten kan ik me goed uitleven en het hoofd leegmaken. Daarnaast vind ik het leuk om me te meten met anderen.

Welke rol speelt de fiets voor Drenthe?

Drenthe heeft een schitterend en afwisselend landschap. Je kunt hier mooi fietsen en het zo uitdagend voor jezelf maken als je zelf wilt. Geen wonder dat de provincie de fiets als promotiemiddel gebruikt.

Wat maakt ondernemen in Drenthe zo uniek?

Ik merk dat in deze regio sterk genetwerkt wordt en dat er veel wordt samengewerkt. Dat is als ondernemer erg voordelig, want je helpt elkaar op deze manier.

Meer informatie?

Voor meer informatie kunt u bellen met 050 737 03 66 of hieronder uw gegevens achterlaten. Dan nemen wij spoedig contact met u op.

PARTNERS