Selecteer een pagina

Een interview met

Een interview met

Gert Oostra

Oostra & Partners B.V.
Eigenaar

Hoe zou jij jezelf als fietser omschrijven?

Als een sportieve amateurfietser. Ik vind het leuk om met een groepje te fietsen en ben dan best competitief ingesteld. Af en toe voor een plaatsnaambordje sprinten hoort daar bij. En als ik iemand voor me zie fietsen moet ik diegene inhalen.

Welke rol speelt de fiets in jouw dagelijks leven?

Een grote rol. Ik ga met de auto naar m’n werk, maar fietsen geeft me vrijheid en ruimte. Fietsen is gezond en brengt me nieuwe ideeën en energie. Spanning in de benen en ontspanning in het hoofd.

Welke rol speelt de fiets voor Drenthe?

Een grote rol, het recreatieve gebruik van de fiets is een aanjager voor het toerisme. Drenthe staat wat mij betreft in de top 3 van fietsprovincies in Nederland. Je hebt hier veel fietspaden en kunt alle kanten op. Een Drent zonder fiets is eigenlijk geen Drent. Wat de Friezen met bootjes hebben, hebben wij met fietsen.

Wat maakt ondernemen in Drenthe zo uniek?

Je hebt hier de ruimte om te ondernemen. Niet alleen visueel, maar ook tussen de oren. Er zijn minder prikkels en dat geeft rust. Vrijheid en ondernemerschap worden met elkaar gecombineerd. Daarnaast is de gemoedelijkheid en menselijkheid een groot pluspunt. Mensen groeten elkaar nog en zijn recht door zee.

Meer informatie?

Voor meer informatie kunt u bellen met 050 737 03 66 of hieronder uw gegevens achterlaten. Dan nemen wij spoedig contact met u op.

PARTNERS