Selecteer een pagina

Een interview met

Een interview met

Gerrit van Yperen

NLInvesteert
Regiodirecteur

Hoe zou jij jezelf als fietser omschrijven?

Ik ben een sportieve fietser die er van geniet om met anderen, of soms alleen, de wereld te ontdekken op de fiets. De drive om het beste in mezelf naar boven te halen en de competitie met anderen maken het wielerfeest voor mij compleet.

Welke rol speelt de fiets in jouw dagelijks leven?

De fiets speelt een grote rol in mijn leven. Voor mijn gezondheid sport ik veel, 3 a 4 keer per week. Voorwaarde voor een gezonde en scherpe geest is een gezond lijf. En voor de ontspanning pak ik ook vaak de fiets, heerlijk om alles te vergeten terwijl de benen draaien.

Welke rol speelt de fiets voor Drenthe?

Drenthe is een echte fietsprovincie. Ik heb al op zoveel plekken gefietst. Toch is het fietsen in Drenthe altijd leuk en afwisselend. Bos, weide of langs een kanaal, in Drenthe kan het allemaal. Met de VAM-berg in het vooruitzicht gaat mijn wielerhart sneller kloppen.

Wat maakt ondernemen in Drenthe zo uniek?

Ik onderneem vanuit Drenthe met veel plezier. Waar we met deze tocht laten zien dat afstand maar betrekkelijk is, geldt dat voor het zakendoen in en buiten Drenthe ook. Open, no-nonsense en altijd dichtbij, dat is ondernemen in Drenthe voor mij.

Meer informatie?

Voor meer informatie kunt u bellen met 050 737 03 66 of hieronder uw gegevens achterlaten. Dan nemen wij spoedig contact met u op.

PARTNERS