Selecteer een pagina

Een interview met

Een interview met

Esther Borstlap

Woonborg
Directeurbestuurder

Hoe zou jij jezelf als fietser omschrijven?

Als een doorzetter. Fietsen is voor mij leuk wanneer ik moet doorzetten om een doel te bereiken, bijvoorbeeld een lange klim. Het is op dat moment afzien, maar wanneer je je doel hebt bereikt is fietsen zo mooi.

Welke rol speelt de fiets in jouw dagelijks leven?

Voor mij speelt de fiets een grote rol. Aan het eind van de dag mag ik graag op de fiets zitten om de dag een plekje te geven en om me fysiek uit te leven. Het hoofd en het lijf in balans brengen. Rustig fietsen is voor mij dan lastig.

Welke rol speelt de fiets voor Drenthe?

Een grote rol. Drenthe is een prachtige en veelzijdige provincie. Op de fiets zie je veel meer van deze veelzijdigheid en de natuur dan in de auto. Daarnaast ontmoet je op de fiets veel mensen, de fiets werkt dus ook verbindend.

Wat maakt ondernemen in Drenthe zo uniek?

De mensen hier zijn bescheiden en vanuit daar worden veel dingen gerealiseerd. Vanuit onze bescheidenheid doen we veel. Wanneer het gaat om contact met elkaar zijn oprechtheid en puurheid woorden die bij me opkomen. Drenten versterken elkaar en de provincie.

Meer informatie?

Voor meer informatie kunt u bellen met 050 737 03 66 of hieronder uw gegevens achterlaten. Dan nemen wij spoedig contact met u op.

PARTNERS