Selecteer een pagina

Een interview met

Een interview met

Eelco Borgman

Haren Haren

Hoe zou jij jezelf als fietser omschrijven?

Ik ben een sportieve recreant. Jaarlijks fiets ik zo’n 6000 km. In de winterperiode zit ik regelmatig op de tacx en ben ik te vinden in de sportschool op de spinningfiets.

Welke rol speelt de fiets in jouw dagelijks leven?

Een belangrijke rol. Mijn kinderen zeggen al tegen mij dat ik getrouwd ben met mijn fiets……… Voor mij is fietsen ontspanning en een manier om fit te blijven. Soms fiets ik alleen, maar vaak ook in een groep waarbij ik het sociale aspect ook erg belangrijk vind. Daarnaast help ik mee met de organisatie van de ultieme wielerklassieker Haren-Haren en zijn wij trots op de maximale waardering van de NTFU voor onze tocht.

Welke rol speelt de fiets voor Drenthe?

Een hele belangrijke rol! Drenthe is de fietsprovincie nummer 1 van Nederland, met mooie en unieke fietsevenementen. Vele toeristen komen elk jaar weer naar Drenthe om te fietsen in deze mooie provincie. Ook ik fiets graag mijn rondjes in Drenthe en geniet van de veelzijdigheid van het Drentse landschap!

Wat maakt ondernemen in Drenthe zo uniek?

Het mooie landschap van Drenthe inspireert. In zo’n omgeving komen de beste ideeën tot stand. Daarnaast worden veel netwerkactiviteiten georganiseerd, waarbij elkaars kennis en kunde worden gedeeld.

Meer informatie?

Voor meer informatie kunt u bellen met 050 737 03 66 of hieronder uw gegevens achterlaten. Dan nemen wij spoedig contact met u op.

PARTNERS