Selecteer een pagina

Een interview met

Een interview met

Eduard Annen

De Wolden Hoogeveen
Coördinator

Hoe zou jij jezelf als fietser omschrijven?

Iedere week maak ik een toertocht met mijn fietsvrienden van FTC Grupetto in Meppel. Lekker genieten van de prachtige omgeving rond Meppel met zo nu en dan een stop voor koffie en appeltaart. De Weerribben, het Dwingelderveld, de Mastenbroekenpolder… Iedere keer verrast de natuur mij weer. Daarnaast gaan mijn vrouw Jacqueline en ik jaarlijks met de fiets op vakantie, het liefst buiten Europa. Dit jaar fietsen we bijvoorbeeld door de binnenlanden van Iran. Vorig jaar zijn we op deze manier door Rwanda heengetrokken.

Welke rol speelt de fiets in jouw dagelijks leven?

Iedere dag fiets ik van Meppel naar mijn werk in Zuidwolde, 34 per uur heen en terug. Weliswaar op de elektrische fiets, anders kom ik kletsnat aan. Maar ik vind dat heerlijk! Lekker fris op je werk aankomen en lekker de kop weer leeg hebben wanneer je na een lange werkdag weer thuis thuiskomt.

Welke rol speelt de fiets voor Drenthe?

Met de prachtige natuur en cultuur heeft Drenthe een pot goud in handen. Veel mensen hebben wel eens gehoord dat je zo prachtig kunt fietsen in Drenthe maar daar blijft het dan bij! Trek het deksel van de pot met goud open en laat mensen genieten van Drenthe! En dan kan het beste op de fiets! Dan proef, ruik, hoor en voel je Drenthe in optima forma!

Wat maakt ondernemen in Drenthe zo uniek?

Eigenheid, betrokkenheid, hard werken en bescheidenheid tekenen de Drent. Deze karaktereigenschappen van de Drent in combinatie met de mooiste natuur en cultuur van Nederland maakt het ondernemen in Drenthe zo uniek!

Meer informatie?

Voor meer informatie kunt u bellen met 050 737 03 66 of hieronder uw gegevens achterlaten. Dan nemen wij spoedig contact met u op.

PARTNERS