Selecteer een pagina

Een interview met

Een interview met

Dick Bathoorn

Schadenet Bathoorn Roden
Eigenaar

Hoe zou jij jezelf als fietser omschrijven?

Inmiddels ben ik een recreatieve fietser geworden, maar ik heb in het verleden wedstrijden gereden. Ook ben ik trainer en ploegleider geweest. Kortom, veel affiniteit met de fiets.

Welke rol speelt de fiets in jouw dagelijks leven?

Ik fiets nu voor de ontspanning en om fit te blijven. Fietsen is voor mij m’n hoofd leegmaken, rust opzoeken en een frisse neus halen. Daarnaast ben ik nog steeds betrokken bij de wedstrijdsport.

Als bedrijf sponsoren we het damesteam van de NWVG, de Rode Trui in de Meerdaagse en we stellen regelmatig auto’s beschikbaar voor teams, klassiekers en bijvoorbeeld Olympia’s Tour. In het weekend staan deze auto’s toch vaak stil, wat ons de mogelijkheid geeft om de sport een beetje ondersteunen. We dragen de wielersport al heel lang een warm hart toe.

Welke rol speelt de fiets voor Drenthe?

De fiets is van een onschatbaar belang voor toerisme. Want Drenthe heeft veel te bieden en er is veel te ontdekken, dat gaat het beste op de fiets. Er zijn hier geen bergen en er is geen zee, maar we hebben wel het grootste aaneengeschakelde natuurgebied van Nederland. Op de fiets is dit prachtig te ontdekken. We zouden hier nog veel meer uit kunnen halen, door bijvoorbeeld de plaatselijke horeca meer te betrekken.

Ook voor woon-werk verkeer is er een grote rol voor de fiets. De ontwikkeling van de e-bike speelt daarbij een rol. Met de grotere actieradius is de e-bike een goed alternatief voor de auto. En de e-bike zorgt ervoor dat mensen langer kunnen blijven genieten van het fietsen in Drenthe.

Wat maakt ondernemen in Drenthe zo uniek?

Schadenet Bathoorn is gevestigd op het groenste industrieterrein van Nederland. Er staan hier veel bomen en we horen de wind vaak door de bladeren ruisen. Dit groene moeten we vasthouden en uitbreiden, want hier maken we landelijk echt het verschil mee. In het werkzame leven merk je dat Drenten betrokken en loyale mensen zijn.

Meer informatie?

Voor meer informatie kunt u bellen met 050 737 03 66 of hieronder uw gegevens achterlaten. Dan nemen wij spoedig contact met u op.

PARTNERS