Selecteer een pagina

Een interview met

Een interview met

Bas Eefting

V.ND..G Marketing Eigenaar

Hoe zou jij jezelf als fietser omschrijven?

Als fietser kun je me echt een stoemper noemen. Op een groot verzet tegen de wind in. Maar fietsen is voor mij meer dan dat. Het is de ultieme vorm van afleiding, ontspanning door inspanning. Wanneer ik fiets ben ik competitief en gedreven. Winnen en vooruit gaan, niet omkijken. Mede daarom heb ik ook een wedstrijdlicentie.

Welke rol speelt de fiets in jouw dagelijks leven?

In het dagelijkse leven in het woon-werkverkeer. Als het uitkomt ga ik op de fiets naar mijn werk. Fietsen brengt plezier en ontspanning. Maar fietsen staat ook voor wat we als bedrijf zijn. Alleen door maximale inzet en een goede strategie kun je de top bereiken. Om tot een goed resultaat te komen, zal er hard gewerkt moeten worden. En alleen dan is de beloning zoet.

Welke rol speelt de fiets voor Drenthe?

De fiets biedt de provincie Drenthe een unieke kans voor profilering. Daarnaast is de fiets een perfect bindmiddel, op allerlei manieren. Van sociaal tot zakelijk. Maar de fiets is voor Drenthe voornamelijk een kapstok. Onder fietsen past een breed pallet aan activiteiten, van economie tot toerisme.

Wat maakt ondernemen in Drenthe zo uniek?

In Drenthe staan nuchterheid en hard werken voorop, wat dat betreft zijn we net fietsers. Een keerzijde is dat we onvoldoende trots zijn op Drenthe. Want Drenthe is schitterend, alleen zien we dat niet zelf altijd. Als ondernemer krijg je hier echt waar voor je geld en je werkt in een inspirerende omgeving die je ruimte geeft.

Meer informatie?

Voor meer informatie kunt u bellen met 050 737 03 66 of hieronder uw gegevens achterlaten. Dan nemen wij spoedig contact met u op.

PARTNERS