Selecteer een pagina

Een interview met

Een interview met

Bart Boerema

Talent in Bedrijf
Partner

Hoe zou jij jezelf als fietser omschrijven?

Ik ben geen geboren fietser, maar ben fietser geworden. Vanuit het voetbal ben ik tien jaar geleden op de fiets gestapt en het fietsen is me in het bloed gaan zitten. Omdat het al snel een passie is geworden, merk ik dat ik er nog steeds beter in word.

Welke rol speelt de fiets in jouw dagelijks leven?

Een erg dominante rol. Niet alleen het fietsen zelf, maar ook alles wat er bij komt kijken. Bijvoorbeeld als bestuurslid van Grinta. Door het organiseren van fietsgerelateerde evenementen worden mensen gestimuleerd om meer en beter te bewegen.

Welke rol speelt de fiets voor Drenthe?

Drenthe is een mooie fietsprovincie, autoluw en vol met mooie en onontdekte weggetjes. Een sterk instrument voor profilering. Als geboren Drent weet ik veel van deze weggetjes te vinden. Toch zijn er in Drenthe wel fietspaden waar wielrenners en ‘gewone’ fietsers minder goed samen gaan omdat het te smal is.

Wat maakt ondernemen in Drenthe zo uniek?

Drenten verstaan elkaar goed zonder wat te zeggen. We begrijpen elkaar en hebben niet veel woorden nodig. Als je daar onderdeel van uitmaakt is dat een groot voordeel.

Meer informatie?

Voor meer informatie kunt u bellen met 050 737 03 66 of hieronder uw gegevens achterlaten. Dan nemen wij spoedig contact met u op.

PARTNERS